شرح مبسط وسهل لطريقة عمل البيتزا فى البيت بيتزا بيتوتيه
نص كوباية زيت
كوباية ونص دقيق ابيض
كوباية وربع مــاء معلقة خميرة
بيضة
معلقة بيكنج باودر
ذره ملح و1م ص سكر
3 معالق لبن بودرة
طريقة عمل البيتزا : التحضير
اخلطى المقادير كلها بخلاط الجك ما عدا الدقيق
بعد ذلك نصب الخليط على كمية صينية ونخلط بالشبك..
او بالخلاط حتى تتكون عجينة(بتكون العجينة قريبة من سومك عجينة الكيك
بعدها ضعي حشوتها عباره عن بندورة فلفل رومي كمون فلفل اسود
بعد كده دخليها الفرن على درجة حرارة 350
وهذا هو الشكل النهائى للبيتزا بعد خروجها من الفرن
ممكن ان تتقدم على اشكال او مثلثات متساويه وتزين بالكتشاب
صحتين وعافيه